Back to top

De flexibele bakkerij oplossing:

VECTRON POS Touch 15 II

In een bakkerij is, zeker op zaterdag- en zondagmorgen, snelheid in de bediening enorm belangrijk. Met meerdere verkoopsters door elkaar kunnen werken op uw kassa is dan ook een absolute must.

Onze ervaren vertegenwoordigers adviseren u graag omtrent de juiste oplossing om snel en gecontroleerd af te rekenen in uw bakkerij.

Misschien is een 'standalone' kassa voldoende voor u, maar ook als u op zoek bent naar een netwerk van 2 of 3 kassa's gekoppeld aan een betaalterminal voor kaartbetalingen en een betaalautomaat voor cash geld, hebben wij wellicht de gepaste oplossing voor u. 

Eén winkel of twintig winkels, de VECTRON Commander 7 back-officesoftware zorgt ervoor dat u geautomatiseerd al uw kassarapporten kan raadplegen op uw PC. Met de myVectron rapportage-app volgt u bovendien in realtime de omzet per winkel.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een veel gekozen oplossing is de VECTRON POS Touch 15 II PCT.
Dankzij de meest moderne elektronica, levert de POS Touch 15 II PCT enorm hoge prestaties. De kassasoftware omvat talloze functies die de snelheid van afrekenen en controle in uw bakkerij versnellen en vergemakkelijken. Indien vereist kan de software flexibel aan individuele wensen worden aangepast.

De POS Touch 15 II PCT is zeer betrouwbaar en heeft een lange levensduur, heeft een kras- en slijtvast, glazen touchscreen met een bijzonder intuïtieve bediening. Kruimels, bloem, ... , vormen geen enkel probleem voor het touchscreen.

Vectron geeft 5 jaar fabrieksgarantie op de hardware.

horeca kassa - fastfood kassa - kassa bakkerij - witte kassa
Detail product
Linux OS met een krachtige, snelle processor en groot geheugenvolume
Flexibele, veelzijdige kassasoftware met een snelle, intuïtieve bediening
Individueel vorm te geven grafische gebruikersinterface
Uitgebreide mogelijkheden voor het koppelen van backofficeprogramma's
Elegant, ergonomisch design
Hoogwaardige, extreem robuuste en stabiele behuizing
Kras-vast, slijtagevrij glazen touchscreen
Hoogste beveiliging tegen uitval doordat er geen ventilatoren en bewegende onderdelen zijn
Perfecte bescherming tegen virussen en manipulaties

Andere professionele kassa's voor uw zaak!

Onderstaande kassasystemen zijn wellicht ook geschikt voor uw zaak.

VECTRON POS Touch 14 Wide

De VECTRON POS Touch 14 Wide verenigt veiligheid en flexibiliteit met gemakkelijke bediening...

SHARP ER-A421

Met uitstekende restaurant kenmerken, doorgaans beschikbaar op "high-end" kassa's, is de ER-A421...

Promo

SHARP XE-A217 B kassa Zwart

Uitbreidingsmogelijkheden

Voor onze kassasystemen zijn tal van uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar.

De basis is een kassa met een printer en eventueel een geldlade.
Daarna zijn de groeimogelijkheden quasi onbeperkt: mobiles, scanners, betaalterminals, bestelzuilen, bar- en keukenschermen, Cashkeeper betaalautomaten, Vectron Commander backoffice software, webshops, digitale prijslijstschermen ...

 

CASHKEEPER CK+ NCK (inbouw)

CASHKEEPER CK+ ALU (opbouw)

DIGI DS-781 weegschaal (koppelbaar aan VECTRON kassa)

De DIGI DS-781 weegschaal is een geijkte weegschaal, uitermate geschikt voor...

VECTRON Commander

De Vectron Commander is de centrale communicatiesoftware voor alle kassasystemen...

VECTRON Journal Tool

De Vectron Journal Tool is een evaluatie-, archiverings- en analyseprogramma...

VECTRON POS MobilePro III

Met de POS MobilePro III presenteert Vectron de derde generatie...

Wanneer u voor Hendrickx kiest dan kiest u voor:

Kwaliteit & betrouwbaarheid

We werken uitsluitend met A-merken (Vectron, Epson, Addimat, … ) waarbij betrouwbaarheid en continuïteit verzekerd zijn. Uitgangspunt is dat u 8 à 10 jaar met dezelfde oplossing moet kunnen werken.

Innovatieve oplossingen

We zijn altijd op zoek naar innovatieve kassa-oplossingen en bezoeken vakbeurzen in binnen- en buitenland. Vandaag kan uw kassa gekoppeld worden aan webshops, betaalautomaten, bestelzuilen,...

Full Service 7/7 support

We zijn 7 dagen op 7 bereikbaar om u te ondersteunen in uw dagdagelijkse organisatie. Ons uitgebreid technische team staat bekend om zijn korte interventie-tijden.

Grote showroom

In onze showroom kan u AL onze oplossingen aan het werk zien. Een uitgebreide demo voor uw aankoop voorkomt onaangename verrassingen achteraf.
What you see is what you get !

Persoonlijk contact

Zaakvoerder, vertegenwoordigers en techniekers komen graag tot bij u. Persoonlijk advies en ondersteuning ter plaatse is voor ons als familiale KMO met 15 medewerkers een absolute must.

Kassasystemen sinds 1981

Reeds 2 generaties lang, zijn we gespecialiseerd in één activiteit : kassasystemen. Ervaring te over om u te adviseren omtrent de juiste kassa-oplossingen.

Om u het beste advies te kunnen geven en een offerte op maat te kunnen maken raden wij u een persoonlijke afspraak aan. Aarzel dan ook niet om via onderstaande link uw gegevens achter te laten. Wij contacteren u dan graag om een vrijblijvende afspraak  in te plannen met de vertegenwoordiger voor uw regio. Direct telefonisch contact met ons opnemen via 013/555.130 kan uiteraard ook.

Reeds meer dan 7.000 tevreden klanten

Al onze referenties opnoemen zou een onbegonnen klus zijn, maar hieronder een kleine impressie van enkele referentie-installaties in diverse branches.

Bakkerij Wijckmans-Reyners

Bakkerij Wijckmans-Reyners op de Dorpsstraat 26 in Ham bestaat sinds 1996 en is uit het niets opgebouwd door Peter Wijckmans en zijn vrouw Hilde Reyners.
Inmiddels bakt Peter met zijn bakkersgasten dagelijks honderden broden, broodjes, koeken, taarten, gebakjes ... .
Hilde en haar verkoopsters brengen, van woensdag t.e.m. zondag, deze ovenverse producten met een stralende glimlach aan de man. Ze worden daarbij geholpen door 2 Vectron kassa's met gekoppelde Cashkeeper betaalautomaten en gekoppelde betaalterminals voor Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, ... die zorgen voor de foutloze afhandeling van honderden transacties per dag.