KANTOORMEUBELEN

U bent hier

Visie & Missie

Visie

Het interieur staat onlosmakelijk in verbinding met de architectuur, het weerspiegelt de corporate identity van de onderneming. Een goede inrichting bevordert de motivatie, efficiëntie en loyaliteit van de werknemers. In een comfortabele omgeving wordt men niet geconfronteerd met ergonomische of esthetische tekortkomingen. Wij beschouwen het resultaat van een kantoorinrichting dan ook goed of slecht, niet mooi of lelijk.

 

Missie

Hendrickx verkoopt geen producten maar geeft meerwaarde aan de inrichting van kantoren door rekening te houden met een aantal parameters zoals de taken van de werknemers, de circulatie op de werkvloer, lichtinval, ergonomie van de werkplek, vormgeving, corporate identity, duurzaamheid en akoestiek binnen een afgesproken termijn en budget.  De sterke partnerships met onze strategische partners zorgt voor synergieën op vlak van flexibiliteit en het voortdurend streven naar het verbeteren van onze kwaliteit van onze producten en diensten.

Nieuws Flash

Nieuwigheden

EFG In Touch is een modulaire oplossing voor zowel ontvangst en lounge ruimtes als informele meetings op de werkvloer. Met honderden zit en kleurcombinaties en zijn gedistingeerde look voegt EFG InTouch creativiteit toe aan de corporate identiteit.

Iedereen kent de Luxo L1, de eerste bureaulamp met veersysteem. Het volledige LUXO gamma is nu bij ons verkrijgbaar.

Promo

http://zganieuwewerken.nl/wp-content/uploads/2012/04/5300-4-300x300.jpg

T: +32 (0)13 55 51 30 • F: +32 (0)13 55 51 31 • info@hendrickxnv.be© Copyright 2003 - 2012 - Hendrickx NV/SA Herk-de-Stad