Naverkoopdienst

 

We doen wat we beloven ... 
De ‘Naverkoopdienst’ neemt onmiddellijk na de verkoop het heft in handen. In eerste instantie is het haar taak de artikelen (kassa, kassasysteem , afrekensysteem of kasregister) bij u te leveren en te installeren. Daarbij volgt zij getrouw de afspraken met onze commerciële medewerkers. Wij doen wat we beloven en doen geen beloftes die we niet kunnen houden! 
 
Verder dient u met het volgende rekening te houden. Voor kassa’s uit de ‘Budget Line’ is onze technische dienst bereikbaar elke werkdag (van maandag tot zaterdag) tijdens de kantooruren (9.00 tot 17.00 uur) op het servicenummer 0903/99.398 (min.1.12€/min)
 
Voor wat de andere producten (kassasystemen en afrekensystemen) betreft, proberen we oplossingen te bieden op elk moment van de dag ... én nacht! Als het even kan telefonisch, eventueel via modem of internet. Indien niet mogelijk, dan via een technische interventie. 
Wanneer u om 2 uur ’s ochtends belt, gaat er waarschijnlijk een vriendelijke dame u te woord staan (géén automatische beantwoorder!). Zij zal proberen een antwoord op uw kassaprobleem te geven. Natuurlijk zijn we een ‘dagfirma’ en is onze slagkracht ’s nachts veel geringer. Toch zullen wij een poging doen om u telefonisch te helpen en als dat niet lukt, gaan we onmiddellijk de nodige maatregelen treffen om u de morgen nadien een oplossing aan te bieden.