Drink Management System (DMS)

Horeca en geld verdienen!

Sommigen slagen erin ... anderen maar ten dele. Zoals zo vaak zijn het de details die het verschil maken! 

Het nieuwe Drink Management System van  Addimat draagt in belangrijke mate bij aan doel nummer 1 van elke horeca-ondernemer, nl. de winst verhogen en bevestigen. Hoe? Door geen druppel verloren te laten gaan! 
 
Het Addimat Drink Management System biedt ECHT sluitende oplossingen voor alles wat drank betreft. De dosissen worden exact afgemeten, elk drankje wordt geregistreerd. Niets gaat verloren! Uw organisatie verbetert en uw rendement verhoogt. Verlies en misbruiken worden 100% uitgeschakeld en vergissingen tot een minimum herleid. 
 
 
Het Addimat Drink Management System is uniek op verschillende gebieden:

Het systeem beperkt zich niet tot 1 oplossing. Het zijn er 3:

  1. Gewone registratie : Alle bewegingen worden voor één dag in het centrale geheugen opgeslagen. Desgewenst worden ze 's avonds afgedrukt en vergeleken met de kassaresultaten.
  2. Debet/Credit-systeem : Wanneer men voor het Debet/Credit-systeem kiest, is het onmogelijk een drankje te nemen, wanneer men het voorafgaandelijk niet heeft geregistreerd op het kassasysteem. M.a.w. eerst tikken, en pas dan worden de dranken op de tapkranen, koffiemachines, e.d. vrijgegeven.
  3. Kelner-zelfbedieningssysteem : Revolutionair voor België! De tijd dat het personeel aan de kassa doorbrengt, wordt gehalveerd. Noteer al maar vast dat een tafelnummer intikken voortaan ook mogelijk is op tapkranen, koffiemachines en andere toestellen.
 
Dankzij het  Addimat Drink Management System ontsnapt niets aan uw aandacht! Het systeem is op zijn best wanneer u voor het  Kelner-zelfbedieningssysteem kiest. Wordt er iets genomen, dan wordt het geregistreerd in het kassasysteem. Punt! Indien gewenst op de juiste tafel! Tijdrovende controles en energieverslindende discussies met uw personeel achteraf behoren inderdaad tot het verleden. 
 
 
Positieve neveneffecten 
 
U kent het wel ... alles valt tegen ... en ineens valt alles mee! 
 
Dat zult u ook met ons systeem ervaren. Haal het Addimat Drink Management System in huis en personeelsproblemen vervagen. U krijgt meer vrije tijd, u kunt zich op creatieve elementen concentreren, de klant krijgt een betere dienstverlening, het werk wordt rustiger gedaan, controles worden overbodig, stress verdwijnt, ... 
 
 
Kosten vs. opbrengsten 
Is de aanschaf van het Sharp Addimat Drink Management System budgettair verantwoord zult u vragen? 
 
Bel ons en dan maken wij voor u een kleine rekensom: enerzijds de kosten van een voordelige eb-lease formule, anderzijds een hele rits voordelen, kostenbesparingen en meeropbrengsten. 
 
Algemeen mag u stellen dat u dankzij ons systeem - met een zelfde omzet - 10% minder bier en 25% minder sterke drank - en dat is een voorzichtige raming - moet aankopen. Reken maar eens uit wat een besparing dat vertegenwoordigt op het einde van de maand. En dan spreken we nog niet over de uitschakeling van vergissingen, verlies en misbruik. Neem contact op en dan berekenen we samen UW voordeel! 
 
 
Het systeem van de toekomst 
Het systeem van de toekomst is vandaag al realiteit. De naam: Addimat Drink Management System! Het koppelt high-technology aan een verleidelijk design en wordt  op maat gemaakt, aangepast aan uw persoonlijke wensen en ondersteund door een uitgebreide technische dienst die in heel België inzetbaar is.
 
Hardware
Zowel koffiemachines als koelkasten, bierkranen, sterke drank, flessenverkoop, postmix-premix, als kassa's bevinden zich in één netwerk. Kwestie van mekaar te verstaan en niets verloren te laten gaan!

 

Opties: