Commercieel team

Hieronder vindt u ons commercieel-technisch team.

Ze zijn uw contactpersonen met de rest van Hendrickx nv.

Door een keuze te maken  per provincie, kent u uw directe verbindingsman

 

1. Swartenbroekx Raf
Major Accounts

Raf, is onze verkoopleider – Hij is de man van complexere oplossingen en stuurt ons verkoopteam. Hij kende een opleiding in economie en een eerste beroepservaring in de bankwereld. Hij is de olie in het raderwerk van onze commercieel technische afdeling.

2. Leuse Rudy
Commercieel afgevaardigde

Rudy is onze commercieel technische medewerker voor de Regio Antwerpen en de Kempen. Rudy heeft een professionele achtergrond van Horeca en Call centers. Hij kent  als niemand de problematiek in Horeca en winkels en is dan ook uw ideaal aanspreekpunt.  Hij adviseert u in uw keuze : het beste product en voorwaarden aan de beste prijzen. Als hij vrije tijd heeft, is het goed mogelijk dat u hem ergens op de fiets treft, om de een of andere helling te bedwingen.  Als hij niet zelf sport is er de kans, dat u  hem langs een of ander voetbalterrein vindt van een niet nader genoemde bekend Antwerpse voetbalploeg.

3. Tom Elsen
Commercieel afgevaardigde

Tom genoot een opleiding in marketing en heeft een professionele achtergrond van auto’s. Als je dan al uitgepraat raakt over kassa’s… over auto’s weten de mannen altijd wel wat te vertellen. Zijn grootste passie is:  honden en agility. Hij is de junior van het team. Hij heeft zijn strepen reeds verdiend in de autobranche, bij ons voelde hij zich aangetrokken door de buitendienst.

4. Tom Goedons
Technisch commercieel medewerker

Tom 2. Dat komt ervan als er in het commercieel team 2 mensen met dezelfde voornaam werken.

Tom Goedons is onze meest recente versterking. Hij wordt verantwoordelijk voor de regio Zuid-Limburg en Vlaams Brabant.

Hij heeft zijn eerste ervaringen in de verkoop opgedaan in de verzekeringssector. Zijn link naar de Horeca is muziek.

Je kunt het zeker met hem vinden op gebied van kassa's en waarschijnlijk ook over het maken van ambiance !

5. Hugues Theys
Délégué Commercial

Verantwoordelijk voor Franstalig België.

6. Opsomer Nic
Zaakvoerder Opsomer bvba

De samenwerking met de firma Opsomer is er een van vele jaren .

De firma is gevestigd te Knokke, recentelijk in een nieuw pand. De activiteiten van Opsomer bvba strekken zich uit vanaf de kust tot en met de telefoonzone 09. De 2 zaakvoerders staan garant voor een doorgedreven persoonlijke aanpak.

7. D'Hoker Ben
Zaakvoerder Opsomer bvba

De samenwerking met de firma Opsomer  is er een van vele jaren .

De firma is gevestigd te Knokke, recentelijk in een nieuw pand. De activiteiten van Opsomer bvba strekken zich uit vanaf de kust tot en met de telefoonzone 09. De 2 zaakvoerders staan garant voor een doorgedreven persoonlijke aanpak.